Je vám doma neznesiteľne horúco? Nižšie sa dozviete, ako sa zbavíte tepla v byte raz a navždy!

Ten pocit pozná asi každý. Schladiť sa počas horúcich letných dní nie je jednoduché. Mesto je vyhriaté, z asfaltu a chodníkov doslova sála páľava.

Prichádzate domov, varíte sa v aute počas zápchy, alebo máte pustenú klimatizáciu, čo nie každý organizmus zvláda bez problémov...  Dorazíte na vaše sídlisko, po 5. koliečkách okolo bytovky sa vám podarí zaparkovať. S dvomi kartónmi minerálok a stovkami kropají na čele kráčate ďalších 300m, lebo bližšie nič nebolo voľné. Odomknete byt a peklo len začína. V juhozápadne orientovanej obývačke máte 40 stupňov, hoci vonku je „len“ 34.

Toto je realita, s ktorou zápasia tisíce domácností v starších bytových domoch. Keď sa rozhodnú, že si chcú namontovať dodatočne klimatizáciu, tak opäť nastáva perepúť problémov, ako napr. odkiaľ pritiahnuť elektriku, zabezpečiť, kam bude odtekať kondenz, vŕtanie prestupov do panelu špecializovanou firmou a to nehovoriac o tom, že tieto zásahy by mali byť odsúhlasené ostatnými vlastníkmi bytov, nakoľko sa jedná o spoločné časti a zariadenia bytového domu. A to nie je všetko, výber dodávateľa klimatizácie, práce vo výške alebo ubratie miesta na balkóne.... samé komplikácie. Pokiaľ by ste všetko mali dodržať, tak by ste to stihli tak na ďalšie leto...  Takáto je realita.

Aké je teda riešenie? Je to veľmi jednoduché. Predajte byt v staršej bytovke za historicky najvyššiu cenu a kúpte si nový byt v projekte Komenského Rezidencia. Zdá sa vám to prvoplánové? Zďaleka nie.

Všetky byty v Komenského rezidencii majú prípravu na tienenie aj chladenie. Napr. exteriérové žalúzie pri dnešných teplotách dokážu znížiť teplotu v priemere až o päť stupňov. Zvyšok zabezpečí klimatizačné chladenie, ktoré sa dá nastaviť tak, že po návrate z práce prídete do príjemne vychladeného bytu, ktoré sa opäť aktivuje až ráno, po vašom odchode.

Aj toto je nová kvalita života, ktorú so sebou prináša bývanie v projekte Komenského rezidencia.

 

Šetrite čas a peniaze. Zameraje sa na klienta. ESTATeVOKE je pripravený na použitie.